Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново с Trentatre....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Казах, че си наказан с две бири, които ще ги дадеш на сватбата на Крис, а не че ще ги даваш на него.
    Тоя само учи и практикува технологията на бебетата!
    Не се отчайвай!
    Колкото е по-гадно, толкова повече ще се кефиш после!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И 20 ше дам колега само да я направя красавицата.Че на Крис свадбата далеко(като разтояние),ама пък в близко бъдеще май ще ходя до поморие та може да се отбия да видим неговото возило как е(малко шпионаж де, за следващия трак дей да знам кой ще кара зад мен все пак )...
      Да си призная бях се поотчаял оня ден,ама от времето май беше.Сега съм твърдо решен да си я направя 6 колата и се надявам малко и на вашата помощ тук във форума...Благодаря предварително!
      Поздрави!!!
      Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
        И 20 ше дам колега само да я направя красавицата.Че на Крис свадбата далеко(като разтояние),ама пък в близко бъдеще май ще ходя до поморие та може да се отбия да видим неговото возило как е(малко шпионаж де, за следващия трак дей да знам кой ще кара зад мен все пак )...
        Да си призная бях се поотчаял оня ден,ама от времето май беше.Сега съм твърдо решен да си я направя 6 колата и се надявам малко и на вашата помощ тук във форума...Благодаря предварително!
        Поздрави!!!
        А познай кой ще кара пред теб на трак дейа.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

заповядай към Варна да се видим и да приказваме
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            заповядай към Варна да се видим и да приказваме
            След седмица-две ще мина през Варна за по биричка(че няма да има време) тъкмо да видя твоята бегачка...сигурно ще зимам 16V-то от Поморие...

Сега малко интересни факти около колата...Бяхме на лаф малко с бившия и собственик около нея се въртяхме 20 минути и какво се оказва...Понеже и на мен както и на колегата които доиде да огледа двигателя ни се видя странно-захващането на предните амортисьори е с 3 болта както при Имола,а не с 4 както при останалите 33-ки 1.7 8V...Двигателя не е сменян с него си е излязла от завода,но интересното е че е с купе на Имола,или поне повечето от оборудването на колата е същото...Момчето каза,че когато сменяли консумативи по предницата,чакал 2 месеца да и открият модела амортисьори,защото за този двигател излизали само с 4 болта...Та сега се оказава,че май май колата някаква междинка идва...И доста гледана била в неговите ръце-доста фактури ми показа са смяна на това онова по колата-скоростите например със съединителя нямат 15000км...както и да е важното е,че намерих и добър маистор да я позакърпи от тук от там,само остава греда под двигателя да си намеря-ако някои има да казва,ще се спазарим и бира имам така че приемам оферти,ще пиша ако се сетя още нещо да ми трябва,и естествено ще държа в течение за напредването на колата...
            Поздрави!!!
            Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Понеже и на мен както и на колегата които доиде да огледа двигателя ни се видя странно-захващането на предните амортисьори е с 3 болта както при Имола,а не с 4 както при останалите 33-ки 1.7 8V...
              Имола е само версия,последните произведени 33-ки са с три болта без значение с какъв двигател са.Успех с проекта
              33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

Намери се двигател най-накрая-от София...(Крис пак ще мина към Варна ама сега с колата направо )...Двигателя на много ниска цена го намерих,момчето казва че дебитомера само е заминал и колата бачка само на газ,някои ако има дебитомер да казва цена направо!Ако не в сервиза ще измислим нещо...Момчето казва буквално: " Страх ме е от колата-много върви!Имам Хонда и тя вървежана ама това е ... " В неделя съм в София,двигателя трябва дасе свали от колата , и пътувам за Пловдив.В понеделник качвам на моята бегачка , за към петък кърпене и - ЦЯЛАТА ГАЗ!!! Ще има шоу,и снимки и видео ще кача!!!
                Поздрави!!!

Comment

айде поздрави и ще чакаме клипчета и снимкИ
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

...Двигателя на много ниска цена го намерих...Момчето казва буквално: " Страх ме е от колата-много върви!!
                    Ех, че търговски триковееее. Че доста народ се потроши с 16 клапанови така е, но чак страх. И ние имаме повечко клапани, и ние знаем как вървят.

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                      Че доста народ се потроши с 16 клапанови така е,
                      ааа тука са бъркаш
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• За вървежа мога само да предполагам колко върви 16V-то,не съм се качвал но според 1.5 преценявам.Сигурно ще въврви наистина добре за класа си...А пък и не се връзвам лесно на такива трикове и аз ...

Comment

• Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                          За вървежа мога само да предполагам колко върви 16V-то,не съм се качвал но според 1.5 преценявам.Сигурно ще въврви наистина добре за класа си...А пък и не се връзвам лесно на такива трикове и аз ...
                          Всички се връзваме!
                          Това си е правило!
                          Я чети по-подробно в раздела
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Мдаа да ние всички не вярваме на търговските куци пости и аз хем съм търговец......скоро писа в темата на перфектната след основен ремонт с калта мотор 33 QV,беше след основен ремонт и голяма бегачка във форума дано не всичките ни бегачки не са такива че незнам..
                            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Любовта е сляпа...И като чувство много наподобява онова , което изпитвам като покарам Trentatre ...Обичаме си ги бараките,това е истината... Аз лично обаче и не виждам начина да не заобичаш 33-ка,след като и се качиш веднъж...Скоростомера не работи,трудно спира-но въпреки всичките недостатъци(които далеч не са това,което описват българските "маистори" ) колата има несравним характер...Е как да не се излъже човек ...

Comment

• Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                                Любовта е сляпа...И като чувство много наподобява онова , което изпитвам като покарам Trentatre ...Обичаме си ги бараките,това е истината... Аз лично обаче и не виждам начина да не заобичаш 33-ка,след като и се качиш веднъж...Скоростомера не работи,трудно спира-но въпреки всичките недостатъци(които далеч не са това,което описват българските "маистори" ) колата има несравним характер...Е как да не се излъже човек ...
                                Тук вече сме на едно мнение !
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X